Bel 06-21486848

Zie WEBSHOP

 

Mobilane Kant & Klaar Haag – productomschrijving

Kant & Klaar Haag

Omschrijving kort

De Mobilane ‘Kant & Klaar Haag’ biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon.

 

Omschrijving uitgebreid

De Mobilane ‘Kant & Klaar Haag’ biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor tuin of balkon. Creëer met de Kant & Klaar Haag op eenvoudige en snelle wijze privacy. De hagen in verschillende soorten beplanting en hoogten verkrijgbaar zodat een afscheiding naar eigen wens en smaak samen te stellen is.

Het gepatenteerde systeem van de Mobilane Kant & Klaar Haag bestaat uit een raster van hoogwaardig verzinkt staal dat in zijn geheel begroeid is met planten. De beplanting staat in een kokosplano, die in de omzetting aan de onderzijde van het raster is geplaatst. Deze biologisch afbreekbare bak bestaat uit kokosvezels die bijeen worden gehouden door een natuurlijke latex. Na plaatsing van de hagen verteert deze bak binnen één tot twee jaar, afhankelijk van de grondsoort, voeding- en vochtigheidsgraad. Houten of ijzeren palen zorgen voor een degelijke verankering de afscheiding, de speciaal ontworpen bevestigingsbeugels maken installatie eenvoudig.
De Mobilane Kant & Klaar Haag kan, met uitzondering van de periodes met vorst, gedurende het gehele jaar worden geplaatst.

 

Google Omschrijving

De Mobilane Kant & Klaar Haag biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor tuin of balkon. Creëer met de Kant & Klaar Haag op eenvoudige en snelle wijze privacy. De hagen zijn in verschillende soorten beplanting en hoogten verkrijgbaar zodat een afscheiding naar eigen wens en smaak samen te stellen is.

 

Hardware accessoires voor de Kant & Klaar Haag

IJzeren paal tbv Mobilane Kant & Klaar Haag

Voor een stevige en duurzame verankering van de Mobilane Kant & Klaar Haag zijn er ijzeren palen in verschillende lengtes beschikbaar die installatie eenvoudig maken. De palen zijn voorzien van een groene coating.

Voor een stevige bevestiging van dit kant & klaar systeem zijn er verschillende bijpassende onderdelen beschikbaar.

 

Tussenbeugel

Voor een stevige en duurzame bevestiging van de Mobilane Kant & Klaar Haag zijn er verschillende bevestigingsmaterialen beschikbaar die installatie van het systeem eenvoudig maken.

De tussenbeugel zorgt er voor dat de kant & klaar haagdelen aan weerskanten van een paal bevestigd kunnen worden. Per paal zijn er (minimaal) twee tussenbeugels noodzakelijk om de Mobilane Kant & Klaar Haag stevig te kunnen bevestigen. De tussenbeugel is voorzien van een groene coating.

 

Eindbeugel

Voor een stevige en duurzame bevestiging van de Mobilane Kant & Klaar Haag zijn er verschillende bevestigingsmaterialen beschikbaar die installatie van het systeem eenvoudig maken.

De eindbeugel zorgt ervoor dat het haagdeel aan de laatste ijzeren paal bevestigd kan worden. Per paal zijn er (minimaal) twee eindbeugels per haagelement noodzakelijk om deze stevig te bevestigen. De eindbeugel is voorzien van een groene coating.

 

Houten paal tbv Mobilane Kant & Klaar Haag

Voor een stevige en duurzame verankering van de Mobilane Kant & Klaar Haag zijn er hardhouten palen in verschillende lengtes beschikbaar. Deze maken de installatie van de afscheiding eenvoudig.

Voor een stevige bevestiging van dit kant & klaar systeem zijn er verschillende bijpassende accessoires leverbaar.

 

Beugel verzinkt

Voor een stevige en duurzame bevestiging van de Mobilane Kant & Klaar Haag zijn er verschillende bevestigingsmaterialen beschikbaar die installatie van het systeem eenvoudig maken.

De verzinkte beugel zorgt er voor dat de haagdelen aan de houten paal bevestigd kunnen worden. Per haagelement zijn er (minimaal) vier verzinkte beugels noodzakelijk om deze stevig te bevestigen.

 

Wandbeugel

Voor een stevige en duurzame bevestiging van de Mobilane Kant & Klaar Haag is er bijbehorende bevestigingsmateriaal beschikbaar die installatie van dit kant & klaar systeem vereenvoudigen. De verzinkte wandbeugel is speciaal ontwikkeld om de haagdelen aan de wand te bevestigen. Per Mobilane Kant & Klaar Haag zijn er (minimaal) vier verzinkte wandbeugels noodzakelijk om deze stevig te bevestigen.

 

Assortiment beplanting:

http://mobilane.nl/producten/kant-klaar-haag/beplantingssoorten/