Bel 06-21486848

Planten kopen? Kom langs!

Bast de Plantgigant, waar groen altijd groter groeit! Met meer dan 30.000 vierkante meter aan weelderige bomen en prachtige planten is ons terrein een paradijs voor elke groenliefhebber. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint aan je groene avontuur, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw buitenruimte te transformeren in een oase van rust en schoonheid.

 

Stap binnen in onze groene wereld. Van majestueuze bomen tot kleurrijke bloemen, wij hebben het allemaal. En het beste van alles? Je kunt ons zes dagen van de week bezoeken om inspiratie op te doen en advies in te winnen van onze deskundige medewerkers. Of, als je liever vanuit huis winkelt, bieden wij ook een uitgebreide webshop, zodat je jouw favoriete planten kunt bestellen en laten bezorgen, waar je ook bent.

 

Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor je tuin, een luchtzuiverende kamerplant voor je huis, of gewoon wat groen om je omgeving op te fleuren, bij Bast de Plantgigant vind je zeker wat je zoekt. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek de magie van groen bij Bast de Plantgigant, waar elke dag een bloeiende dag is!